top of page

We are a family of five travelling around the world by sailboat. We expect this to take 3 to 4 years. However, this all depends on where the wind will blow us. The intention is there to make a full circumnavigation so that we can explore the world and show our kids its diversity and beauty. We want them to experienxce life and see how you can life it in different ways. Different cultures, different tastes. That they understand that the way we live life in the Netherlands is only one of the many ways. We will try to share all our experiences with everybody that is interested and try to contribute where we can. In this way we have allready given many presentations at elementary schools during our travels. We are eager to meet more people and look forward to the many adventures the world will bring us.

RL_01516_edited.jpg

ABOUT US

Katie is vijf bij vertrek, en een enorm stoere dame. Ze vindt het mooi samen te vertrekken maar….. ze mist haar vriendjes van school wel enorm. Dat vertelt ze vrijwel dagelijks aan papa en mama, zou dat minder worden? Katie geniet enorm van dolfijnen, van bouwen en van haar nintendo, maar haar grote liefde is Pikachu, en eigenlijk alle pokemon. Gelukkig dat de boot er vol mee staat!

RL_01132_edited.jpg

Lucas is 1 jaar oud bij vertrek, is altijd vrolijk en heeft een stevige mening over eigenlijk alles. Hij wil bij alles betrokken worden en overal mee naar toe, en anders zal je het horen! Het woord ‘mama’ heeft Lucas nogal moeite mee, hij houdt het al een paar maanden op papa en opa. En iedereen snapt prima wat hij bedoelt!

RL_01045.jpg
RL_01117.jpg

Victor is 2 bij vertrek, en helemaal gek op vissen. Eigenlijk zijn vissen het enige waar hij het over heeft. En over eten natuurlijk, ook een passie van Victor. Victor loopt in elke haven met zijn visnetje over de steiger en maakt graag vrienden met de lokale vissers. Zijn emmertje zit altijd vol met garnaaltjes, zeesterren, krabbetjes… hoe hij dat doet?

Als Groningse kreeg ze het zeilen met de paplepel ingegoten. Na haar eindexamen ging ze dan ook een jaar zeilen voor ze aan bedrijfskunde begon in Rotterdam. Na een baan in de consultancy en bij een investeringsmaatschappij heeft ze zich vooral ingezet voor de Nationale DenkTank. Met Paul verhuisde ze naar Amsterdam, een stad waar ze elke dag van genieten. Maar het ging toch kriebelen en na een jaren- en jarenlange voorbereiding kochten ze hun droomboot en kan ze samen met de kids op avontuur.

RL_01136_edited.jpg
RL_01235_edited.jpg

Paul is geboren in Paramaribo en heeft in zijn jeugd elke paar jaar in een ander land gewoond, mee met (het werk van) zijn vader. Met name veel in Afrika. In Rotterdam studeerde hij economie en ging hij daarna als consultant aan de slag. Gelukkig dat zijn vrienden hem af en toe meenamen op een een zeilboot, zodat hij toch nog wat indruk op Cassandra kon maken toen hij haar ontmoette. Vanaf toen was het elke zomer zeilen. Daarnaast begon Paul een huiswerkinstituut en kwamen er drie kindertjes. Sinds jaren had hij samen met Cas de droom om te vertrekken voor een wereldomzeiling. Ein-de-lijk is het dan zover!

CASSANDRA

PAUL

KATIE

VICTOR

LUCAS

bottom of page